Παράρτημα Βορείου Ελλάδας

Διοικούσα επιτροπή

Ελένη Ασβεστά

Πρόεδρος

H Ελένη Ασβεστά γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Ινστιτούτου Ξένων Γλωσσών και Φιλολογιών του Α.Π.Θ. και  Μ.Β.Α. σε Human Resources (Kingston University) και M.B.A. σε Strategic Management του ICBS – Kingston  University.
Διετέλεσε επί σειρά ετών Προϊσταμένη Προσωπικού της Εταιρίας Κ.&Ν. ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΑΒΕΕ, και στη συνέχεια Διευθύντρια Διοικητικών Λειτουργιών και Ανθρώπινων Πόρων του ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ – REDESTOS.
Από το 2003 εργάζεται ως  Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στην Εταιρία KLEEMANN HELLAS ΑΒΕΕ, αρχικά για την Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια ως Group HR Director
Είναι εισηγήτρια σε σεμινάρια και προγράμματα εκπαίδευσης επαγγελματικών φορέων και κέντρων επαγγελματικής κατάρτισης.
Είναι μέλος του Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού και του Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕ -  Τμήμα Μακεδονίας), μέλος του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος, (Παράρτημα Β. Ελλάδος) και έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ομάδας εργασιακών θεμάτων και εκπαίδευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.


Δήμητρα Μπασλή

Υπεύθυνη Οικονομικών & Οργάνωσης

Η Δήμητρα Μπασλή είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος ΑΠΘ και κάτοχος MBA από το ΕΑΠ.
Εργάστηκε για 5 χρόνια στην Market Line Promotions ως HR Supervisor και για 4 χρόνια στο Υποκατάστημα της Manpower στη Θεσσαλονίκη ως HR Consultant.
Από το 2008 έως το 2016 εργάστηκε στην ALUMIL SA αρχικά ως Compensation & Benefit Specialist και στη συνέχεια ως International HR Manager.
Από το Νοέμβριο του 2016 εργάζεται στην ISOMAT ABEE ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου.
Είναι μητέρα δύο παιδιών.


Χριστίνα Δηματάτη

Υπεύθυνη Επιμόρφωσης, Δημοσιότητας & Εκδηλώσεων

Η Χριστίνα A. Δηματάτη γεννήθηκε στις 16/06/1978, είναι παντρεμένη με δύο μικρούς γιους.  Αριστούχος Απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολεγίου Ανατόλια, του ΔΕΟΠΣ – Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΙΚΥ-βράβευση αριστείας), κάτοχος ΕMBA - Kingston University, και MSc in Human Resource Management του London School of Economics & Political Sciences.  Επίσης, κατέχει  τον Επαγγελματικό τίτλο CIPD και είναι πιστοποιημένη των Ψυχομετρικών Τεστ (SHL).  
Παράλληλα με τις σπουδές, αποκτά Δίπλωμα Σολιστικής Πιάνου με Άριστα & βραβείο δεξιοτεχνίας και το 1999 βραβεύεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Ακαδημία Αθηνών, ως νεαρή ταλαντούχος διπλωματούχος σολίστ. Σε ηλικία 27 χρόνων αναλαμβάνει Διευθύντρια Όμιλου Πάπιστα – VODAFONE. Συνεχίζει σε θέσεις ευθύνης (Όμιλος Φωκάς, Βιομ. Χατζόπουλος) και από τον Μάρτιο του 2017 είναι Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της Stone Group International.  
Παράλληλα, συμβάλλει σε Συμβούλια επιχειρηματικών φορέων και έχει ενεργή παρουσία με ομιλίες σε κοινωνικούς τοπικούς και ευρωπαϊκούς φορείς (ΙΚΥ, Eracon, NetWBL).


Εκδηλώσεις