Παράρτημα Βορείου Ελλάδας

Διοικούσα επιτροπή

Σοφία Ευαγγελίδου

Πρόεδρος

Η Σοφία Ευαγγελίδου είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο οποίο εισήχθη 1η και κάτοχος Master in Business Administration (MBA) του ίδιου Πανεπιστημίου, με κατεύθυνση International Human Resources Management.

Διαθέτει διοικητική εμπειρία άνω των 16 ετών σε ηγέτιδες Πολυεθνικές και Ελληνικές Επιχειρήσεις (ΚΕΡΔΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ, VODAFONE, KPMG, COSMOTE, HYATT REGENCY, ΦΩΚΑΣ, ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, HELEXPO) των κλάδων Εκδόσεων, Τηλεπικοινωνιών, Συμβουλευτικής, Τουρισμού, Λιανεμπορίου, Υπηρεσιών και Βιομηχανίας του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα. Μέχρι τον Μάρτιο του 2017 κατείχε  την θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού & Διαχείρισης Ποιότητας στην εταιρεία ΜΙΣΣΙΡΙΑΝ Α.Ε.

Κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης επαγγελματικής της πορείας, έχει εισαγάγει, αναπτύξει και εφαρμόσει σύγχρονες στρατηγικές και πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Κεφαλαίου, Διοίκησης Έργων και Γεγονότων, Επιχειρησιακής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Λογαριασμών Μεγάλων Πελατών. Έχει αναλάβει επιτυχώς πολύπλοκα έργα αναδιοργάνωσης, έναρξης λειτουργίας νέων επιχειρηματικών μονάδων – τμημάτων, διαχείρισης αλλαγής και κρίσης, εισαγωγής νέων τεχνολογιών και διαχείρισης συστημάτων ποιότητας.

Επιπλέον, διετέλεσε Πρόεδρος Επιτροπής Διεθνών Διαγωνισμών της HELEXPO Α.Ε., είναι πιστοποιημένη σε εργαλεία ψυχομετρικής ανάλυσης και καθοδήγησης, καθώς επίσης δραστηριοποιείται στη δημοσίευση επιστημονικών άρθρων,  στις παρουσιάσεις και ομιλίες σε ευρύ ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κοινό, στο career mentoring και στον εθελοντισμό.     

Η βιογραφία της έχει δημοσιευτεί σε εγκυκλοπαίδεια τoυ ελβετικού εκδοτικού οίκου «Who is Who».


Στέλιος Σωτηρίου

Υπεύθυνος Επιμόρφωσης, Δημοσιότητας & Εκδηλώσεων

Ο Στέλιος Σωτηρίου είναι 34 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και MSc in Healthcare Management, Economics and Policy από το SDA Bocconi School of Management στο Μιλάνο. Η πρακτική του έγινε στο HOPE (European Hospital and Healthcare Federation) στις Βρυξέλλες όπου εργάστηκε πάνω σε 2 ερευνητικά projects σχετικά με την εφαρμογή των DRG's (Diagnosis Related Groups) στην Ευρώπη και τα ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα) στην Υγεία.

Η πρώτη του εργασιακή εμπειρία ήταν στην Coca-Cola Τρία Έψιλον όπου εργάστηκε για 2,5 χρόνια. Η θέση εργασίας ήταν Talent Management Employee και ασχολείτο με όλο τον κύκλο του Performance Management καθώς και με εσωτερικές (Engagement) κι εξωτερικές (Great Place to Work) έρευνες ικανοποίησης και δέσμευσης εργαζομένων.

Στη συνέχεια εργάστηκε στο Athens Information Technology (Όμιλος Intracom) ως Training Advisor και ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας με τις εταιρείες για θέματα εκπαίδευσης. Παράλληλα συνεργαζόταν ως ελεύθερος επαγγελματίας στην εταιρεία Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού CV Interactions ως HR Specialist.
Από το Δεκέμβριο του 2013 έχει μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη κι εργάζεται στην εταιρεία Kleemann όπου κατέχει τη θέση του HR Specialist απασχολούμενος με θέματα Αξιολόγησης και Εκπαίδευσης εργαζομένων.

Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το διάβασμα και με τον αθλητισμό.Εκδηλώσεις