Γραφείο ΣΔΑΔΕ

   

Μάρθα Μυλωνά - Οικονομάκου
Strategic Advisor ΔΣ

Η Μάρθα Μυλωνά - Οικονομάκου είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου (Τμήμα Δημοσίας Διοίκησης) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το ίδιο Πανεπιστήμιο με ειδίκευση στο Διοικητικό Δίκαιο. Έχει πτυχία Γραφολόγου από το Ιnstitute de Communication Humaines του Παρισιού, Coach από το Ιnstitute of Human Development του Λονδίνου,  Διαμεσολαβητή εργασιακών θεμάτων από το ADRg του Λονδίνου και έχει  σπουδάσει Γαλλικό Πολιτισμό στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης.
Έχει διατελέσει ανώτατο διευθυντικό στέλεχος στις Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού Α.Ξ.Ε ΑΣΤΗΡ Ξενοδοχειακή Εταιρία, στις Ασφαλιστικές Εταιρίες ΙΝΤΕRAMERICAN & INTERNATIONAL LIFE, στη βιομηχανία ROLCO-BIANIL και έχει εργαστεί ως Senior Consultant στην Eταιρία Συμβούλων HRP (Human Resources Planning). Μέχρι το  2015 κατείχε για 11 χρόνια τη θέση του HR Director South Eastern Europe στον Όμιλο Επικοινωνίας DDB.
Δραστηριοποιείται στον τομέα της εκπαίδευσης θεμάτων σχετικών με τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και είναι μέλος της ΕΕΔΕ από το 1985 (ΕΙΜΑΔ – ΤΟΓΜΕ όπου έχει διατελέσει αντιπρόεδρος επί 6ετία), της Επιτροπής Γυναικών (WIB) του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου (2013 μέχρι και σήμερα), του Επιχειρηματικού Συμβουλίου του BCA-Τομέας Διοίκησης Επιχειρήσεων (από το 2015 μέχρι και σήμερα) καθώς επίσης και Σύμβουλος του Job-Pairs και του TedxAcademy.

Είναι μέλος του ΣΔΑΔΕ από το 1987, μέλος του ΔΣ από το 2002 , Πρόεδρος του ΔΣ από το 2008 μέχρι το 2016 οπότε και ολοκληρώθηκε η θητεία της. Από το 2017 συμβάλλει ως Strategic Advisor στο ΔΣ του Συνδέσμου.
Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.Βίλμα Σιελή
Υπεύθυνη Γραφείου


Η Βίλμα Σιελή ανέλαβε καθήκοντα Υπεύθυνης Γραφείου του ΣΔΑΔΕ τον Ιούνιο του 2013. Έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία σε θέσεις διοικητικής υποστήριξης κυρίως σε διαφημιστικές εταιρίας ως Executive Assistant (ADEL/SSA, DDB Athens, Aspect and Dot & Dash), στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας ως Fleet Sales Manager (Toyota Hellas) και των μεταφραστικών υπηρεσιών ως Vendor & Communications Manager (Commit).
Είναι πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής Αθηνών και γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά. Έχει παρακολουθήσει ποικίλα ενδοεταιρικά σεμινάρια.
Αποτελεί ενεργό μέλος της θεατρικής ομάδας δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης τα τελευταία 8 χρόνια.

Διεύθυνση: Καστοριάς 4, 153 44 Γέρακας
Τ & F: 210 6824092
E: gpma@otenet.gr

Εκδηλώσεις