ΑΠΘ - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στις Ημέρες Καριέρας 2017

Επιστροφή
15.02.2017
ΑΠΘ

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) διοργανώνει Ημέρες Καριέρας στις 15 & 16 Μαΐου 2017 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου (Πανεπιστημιούπολη).
Στην  εκδήλωση αυτή μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους τελειόφοιτους και απόφοιτους του μεγαλύτερου πανεπιστημίου της χώρας. Θα έχετε τη δυνατότητα προεπιλογής  βιογραφικών των αποφοίτων μας και πραγματοποίηση συνέντευξης  για  να συζητήσετε μαζί τους για την εταιρία σας και τις προοπτικές απασχόλησης σε αυτήν.
Για την αρτιότερη διοργάνωση και υλοποίηση της εκδήλωσης, σας προσκαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή μέχρι τις 28  Φεβρουαρίου 2017.
Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα ακολουθήσει δεύτερη πρόσκληση για τη διαδικασία των εγγραφών, την επιλογή βιογραφικών των αποφοίτων μας και τον καθορισμό των ραντεβού για τις συνεντεύξεις. (Ο αριθμός των προκαθορισμένων ραντεβού ανά ημέρα είναι περίπου 26 με 28).
Στις Ημέρες Καριέρας 2016 συμμετείχαν 55 κορυφαίες εταιρίες από διάφορους κλάδους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, που αναζητούν προσωπικό για άμεση ή μελλοντική συνεργασία. Πραγματοποιήθηκαν πάνω από 1.500 ραντεβού για συνεντεύξεις τελειόφοιτων και απόφοιτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας στο συνημμένο αρχείο. 


Αρχεία:   ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΑΠΘ 2017  

Εκδηλώσεις