Επιστολή Προέδρου ΣΔΑΔΕ για το Νέο Έτος

Επιστροφή
17.01.2017
sdade

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,
Καλή Χρονιά!

Οι λευκές ημέρες που ζούμε, ελπίζουμε και ευχόμαστε όλοι να παραμείνουν και μετά την βελτίωση του καιρού! Η βελτίωση της οικονομίας και των κοινωνικών δομών που προσδοκούμε δεν θα έρθει όμως μόνο με ευχές και καλές προθέσεις. Χρειάζεται και προσωπική προσπάθεια και ευθύνη! Χρειάζεται υγεία και επιμονή. Χρειάζεται σταθερότητα και συνέπεια. Από όλους, τις επιχειρήσεις μας, τους φορείς, τους επιχειρηματίες, τους ηγέτες μας, αλλά κυρίως από εμάς τους ίδιους!

Πριν θέσουμε νέους στόχους ας βεβαιωθούμε ότι ολοκληρώσαμε αυτούς που είχαμε θέσει την χρονιά που πέρασε.

Ως Διοικητικό συμβούλιο θα συνεχίσουμε να δίνουμε έμφαση και να εργαζόμαστε σε αυτά που είχαμε προδιαγράψει από αρχή της θητείας μας, δηλαδή σε θέματα όπως η ενδυνάμωση των σχέσεων των μελών μας και η διεύρυνση της βάσης τους, η συνεργασία με θεσμικούς φορείς διατηρώντας και εξελίσσοντας την επαγγελματική αλληλεγγύη, την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, το διαρκή διάλογο και την προαγωγή και άσκηση του επαγγέλματος με ακεραιότητα και διαφάνεια.

Ο Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ) με σημαντική δραστηριοποίηση και το 2016, συμπεριλαμβανομένου και του παραρτήματος της Βορείου Ελλάδας, εξακολουθεί να ενδυναμώνει τις σχέσεις των μελών της κοινότητας και συγχρόνως να ενημερώνει για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις του κλάδου μας. Η συμμετοχή του ΣΔΑΔΕ στον Ευρωπαϊκό (EAPM) και τη συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς εξασφαλίζει τη διαρκή σύνδεση με κάθε νεότερη πρακτική στο χώρο του HR.

Όμως όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την δική σας προσωπική και οικονομική συμβολή καθώς και την υποστήριξη των χορηγών μας.
“Xάρη σε σας καταφέραμε πολλά” και σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Θέλουμε να συνεχίσετε να είστε κοντά μας.

Η  ενεργή παρουσία σας σε όλες τις εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε για το 2017 θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. Μην ξεχάσετε να κρατήσετε στο ημερολόγιό σας κατ’ αρχήν την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 με το 1ο ΗR Leader Series της χρονιάς. Η κορυφαία εκδήλωση μας, το HR Forum 2017 θα γίνει την Τετάρτη 10  Μaϊου 2017, για του οποίου τις λεπτομέρειες θα ενημερωθείτε σύντομα. Μέχρι τότε θα σας καλέσουμε να συμμετάσχετε σε σειρά δράσεων που ετοιμάζουμε για το διάστημα αυτό.

Με εκτίμηση,

Σωτήρης Σταματίου
Προέδρος ΔΣ

Εκδηλώσεις