Αλλαγές στο ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Επιστροφή
06.12.2016
Stamatiou

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΣΔΑΔΕ,

Η Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου, Μάρθα Μυλωνά, έπειτα από 8 χρόνια και σχεδόν 3 θητείες, παραιτήθηκε από το αξίωμα αυτό λόγω αλλαγής επαγγελματικής ιδιότητας.
                                                                                  
Στο πλαίσιο της ομαλής συνέχισης του έργου του Συνδέσμου αλλά και της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του, προτάθηκε στη Μάρθα και εκείνη αποδέχτηκε να συνεργαστεί μαζί μας με την ιδιότητα του Strategic Advisor.

Το ΔΣ του Συνδέσμου για το διάστημα που μεσολαβεί  μέχρι τη λήξη της θητείας του, τον Ιούνιο του 2017, όρισε ως Πρόεδρο, τον μέχρι σήμερα Γενικό Γραμματέα, Σωτήρη Σταματίου.

Η νέα σύνθεση του ΔΣ είναι η εξής:
Πρόεδρος: Σωτήρης Σταματίου, Αντιπρόεδρος: Αντώνης Παπαχρίστου, Γενικός Γραμματέας: Νίκος Γεμενιτζόγλου, Έφορος Οικονομικών: Γρηγόρης Λεμονής, Έφορος Μελών & Μορφωτικών: Άντζελα Αλεσσάνδρη, Έφορος Δημοσιότητας: Ιωάννα Σταύρου και στις Ομάδες Μορφωτικών: Ιωάννης Αυγουστάκης και Δημοσιότητας: Ντίνα Θεοδώρου και Αντιγόνη Μιχαλοπούλου αντίστοιχα.

Το ΔΣ του Συνδέσμου ευχαριστεί θερμά τη Μάρθα Μυλωνά για την ουσιαστική και δημιουργική προσφορά της στην ενίσχυση του ρόλου του ΣΔΑΔΕ, από το 2000 ως μέλος ΔΣ και από το 2008 ως Πρόεδρος, και εκφράζει την πεποίθηση ότι η συνεργασία μαζί της υπό τη νέα της ιδιότητα, θα ενισχύσει με τρόπο εποικοδομητικό και αρμονικό τόσο τις δράσεις του ΣΔΑΔΕ όσο και την ανάπτυξη του δικτύου των μελών που έχουν τεθεί ως προτεραιότητες.

Τέλος, καλωσορίζουμε τον Σωτήρη Σταματίου στα νέα καθήκοντα του Προέδρου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του.

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Εκδηλώσεις